oavgjort med Haaland gjorde den nye holländska anfallaren ett mål på 56,3 minuter och rusade till VM

Den 23-årige Gakpo är redan den hetaste holländska anfallaren hittills den här säsongen. Efter att ha gjort två mål för PSV Eindhoven för att besegra Europa League-konkurrenten Zürich FC den 6 oktober, en statistik som är mer form än innehåll skickade den till opinionsfältet för sociala medier: hittills den här säsongen har Gakpo Evenemanget var direkt involverat i 22 mål, vilket knöt Haaland, som var "laglös" i Manchester City. 16 matcher, 1294 minuter, 13 mål, 10 assist. Som den första "dubbel-dubbel"-spelaren i de vanliga europeiska ligoa den här säsongen är den genomsnittliga tiden för den holländska ytte att göra varje mål bara 56,3 minuter.

När de såg Gakpos underbara statistik började holländska fans föreställa sig scenen där Gakpo bar en Fotbollströja Nederländea VM 2022 som attackerade sin motståndare i Qatar World Cup. Efter att ha väntat så länge såg de äntligen en scen som kunde tända publiken med en invändig skäing och ett mål. offensivt vapen. Gakpo erkände efter stängningen av transferfönstret att han alltid har haft oro för övergångar. Efter att ha sökt råd från landslagstränaren Van Gaal kände han också att han borde göra mer noggranna val. Så, oavsett om det var Manchester United, Leeds United eller Southampton, fanns det inga fler historier med honom, och han började äntligen sprinten för Qatar-VM iförd Eindhovens tröja.

Efter att en övergång stannade ett tag är Gakpo nu i full gång, och man kan inte låta bli att se fram emot en VM-prestation. Hoppas han kan ta på sig den nederländska Fotbollströja Nederländea VM 2022 för att Nederländea ska övervinna svårigheter.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 65 تاريخ : سه شنبه 19 مهر 1401 ساعت: 17:37