De "tre lungorna" som flyger upp och ner är den franska eukaryota kroppen av Boba Kantai

I den andra semifinalen i världscupen, mot Marocko, besegrade dark horse som besegrade Belgien i gruppspelet, besegrade Spanien och Portugal i knockout-stadiet och skapade historien om ett afrikanskt lag som gick in i semifinalea för första gången. tid, försvarande mästaren Frankrike avvisade entusiasmen hos nordafrikanea hemma. Mirakel skapades igen i atmosfären och de tog sig vidare till finalen med 2-0. Även om han inte var direkt inblandad i målet, fortsatte Griezmann sin toppnivå av anfall och försvar på mittfältspositionen. Det Frankrike Griezmann 7 tröjor, som har fulländat sina färdigheter, belönades välförtjänt med spelets MVP, vilket banade väg för det franska laget att nå finalen i tävlingen för tredje gången under de senaste 6 och ett halvt år.

I inledningsskedet var Griezmanns position högre än i tidigare matcher. Efter att ha uppnått den fulla graden av frihet från Deschamps, har det franska lagets Frankrike Griezmann 7 tröjor använts på midjan fram och framtill på sidan många gånger. Theo Heandez skott i den femte minuten blev det tredje snabbaste semifinalmålet i världscuphistorien och Griezmann var till stor del ansvarig för Frankrikes fantastiska start. Svaret från Atletico Madrid-stjäan i revbenen på framsidan är ganska kritiskt. Han skapade kaos i det marockanska straffområdet för Mbappes mål på mitten, och först då skar Milan-backens volley.

Griezmanns allsidiga egenskaper är fantastiska. I knockoutmatchen mot Polen gjorde han en gång en nyckelrensning fem meter framför sitt mål; i semifinalmatchen mot Marocko rörde Blues nr 7 inte bara bollen 8 gånger i motståndarens straffområde och gjorde regelbrott 4 gånger. I andra halvlek bidrog han med tre framgångsrika rensningar och spelade en B2B-prestation på läroboksnivå. Som fri mittfältare täcker hans utbud av aktiviteter cente och båda sidor, och han kan även hota motståndarens inland genom set sparkar.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 91 تاريخ : جمعه 25 آذر 1401 ساعت: 7:58