5:e mästerskapet i lagets historia! Benzema är ett steg närmare den gyllene bollen

Fansen ser mycket fram emot en stor strid, som är starten på en uppmärksammad fokusstrid i europeisk fotboll. Kampens två sidor är Champions League-mästaa Real Madrid och Europa League-mästaa Bundesliga Eintracht Frankfurt förra säsongen. 14 Champions League-vinnare Real Madrid är naturligtvis den dominerande sidan. Eintracht Frankfurt är naturligtvis inte vegetarian. Förra säsongen besegrade de en stark fiende som Barcelona hela vägen i Europa League innan de slutligen vann mästerskapet.bloghotel.org

I den 36:e matchminuten fick Real Madrid en höa. Kroos tog en höa från höger. Bollen passerade Benzemas och Casemiros färja i straffområdet, och till slut gjorde Alaba det sista målet! Real Madrid tog ledningen med 1-0 och gick in i andra halvlek med ett måls övertag. I den andra halvleken fortsatte Real Madrid att kontrollera spelets rytm. I den 64:e minuten gjorde Benzema, som var klädd i en billig tröja nr 9, målet denna gång. Han fick en inverterad triangelpassning från Vinicius till vänster och träffade målet direkt för att hjälpa Real Madrid att tränga in i Frankfurts port igen. Ställningen var 2-0, Real Madrid beseglade sege. Benzemas mål gav också hans totala karriär i Real Madrid till 324 mål, vilket officiellt överträffade lagets legendariske Raul, rankad tvåa i Real Madrids målgörarlista, näst efter Ronaldos 450 mål.

I slutändan var det också med Alaba och Benzemas mål som Real Madrid besegrade Frankfurt med 2-0, vann den femte europeiska supercupen i lagets historia och inledde den nya säsongen med en mästerskapstrofé. Den legendariska billiga tröjan nr 9 satte ett nytt poängrekord igen i den här matchen, och jag tror att ingen kan stoppa honom från att vinna årets guldboll.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 74 تاريخ : پنجشنبه 20 مرداد 1401 ساعت: 11:04