Dortmund lät Kahn "bestiala återfall"?

Efter att Baye-biskopen Kahn kvitterat till 2-2 vid avblåsningen för Dortmund i Modeste, kollapsade han på stolen i ilska, öppnade sedan sin ikoniska "blodiga mun" och förbannade, och slog till slut en häftig framkant på honom. staket. Människoa som bar Fotbollströja FC Baye München var häpna. Det här är ännu en klassisk bild på Kahn efter att ha sparkat Chapuisat med ena foten och "bitit" Herlich. Vad exakt orsakade Kahns "bestiala återfall"?

Kahn tror att det första är lagets egna skäl, "för vi borde ha avgjort matchen tidigt. Vi har några bollar som har hanterats bättre, och då kan matchen avgöras. Dortmund är uppenbarligen död. Ta tillbaka det till matchen. ." Speciellt i andra halvlek hoppade Mane, som var klädd i en Fotbollströja FC Baye München, av högra stolpen inför ett tomt mål. Under de 20 minutea mellan Ke och en stad är det en period då Baye har det mest uppenbara övertaget på scenen. Goretzka, som är i bra form, slår bollen med ett starkt lågt skott från 25 meters håll och missar vänster målstolpe. Dessa två möjligheter är bra möjligheter för Baye att öka poängen, och Baye fattade inte det. En besvikelse fans i Baye-tröjor.

Det andra skälet är att domaren var orättvis mot Baye. Spelet var så dramatiskt i andra halvlek att domaren Ai Taijin definitivt "bör krediteras". Är det rättvist att låta en bayerska döma en Baye-match? "En spark i ansiktet är ett rött kort" och det är Baye som drabbas. Bayes tröja blöt, Bellingham hittade äntligen en chans att skjuta, men sparkades i huvudet av Davis, och Bellingham blev utvisad med ett rött kort. Till slut missade Baye möjligheten att öka poängen.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 78 تاريخ : دوشنبه 18 مهر 1401 ساعت: 9:20