Djävulen stiger ner till jorden för att bryta de röda djävlarnas vinstsvit

På kvällen den 2:a gav Manchester City Manchester United ett fiasko, 6:3, och slog rekordet för Manchester Uniteds 4-matchers segerserie. Medan Haaland gjorde 14 mål på 8 matcher, använde han till och med fotarbete på De Bruyne-nivå för att "baka kakor" 2 gånger. 3 raka hemmahattrick, fansen bugade sig under Fotbollströja Manchester City.

Anförda av Gary Neville, efter att ha sett startlistan, längtade många Manchester United-fans efter "upprörda" och skrek faktiskt på sociala medier: "Denna Manchester City förklarade det så här!" Grunt och arrogant! För en motståndare som Manchester City, även om din styrka är hälften så bra som deras, måste du vara extremt försiktig och ödmjuk, och du får inte förolämpa motståndaren. Haaland "咒" bär hatt och har 3 på varandra följande hemmamatcher. Harland gjorde också 2 assist, och Yucheng Foden gjorde tre mål i rad i samma fält. Ett tvåmans hattrick i ett derby samtidigt är en bedrift utan motstycke.

Efter matchen delade norrmannen, som spelade hela matchen, och Foden, som också bar Fotbollströja Manchester City, på bollen, men kritiserade lagets slapphet i andra halvlek: "Jag mår inte dåligt i den här matchen, vi gjorde 6 mål hemma. , vad kan jag säga? Men vi borde ha gjort fler mål i andra halvlek, men laget var lite slappt. Man kan säga att vi förlorade andra halvlek." Framför Haaland täckte C på bänken sitt ansikte. Luo, Ten Hag, som hela tiden skakade på huvudet och suckade, och Sir Alex Ferguson, som var uttryckslös på läktaren. I Manchester City gjorde Haaland 17 mål och 3 assist på 11 matcher i alla tävlingar, och problemet med Manchester Citys brist på absoluta målskyttar var löst.

tillverkningse...
ما را در سایت tillverkningse دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : tillverkningse بازدید : 86 تاريخ : دوشنبه 11 مهر 1401 ساعت: 22:27